Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Reer box na sušené mlieko 21012

Kód: 44536
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: REER
6,95 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Pre dávkovanie práškového mlieka na cestách aj doma. Všetky boxy možno uzavrieť jednotlivo a môžu sa použiť samostatne. Praktický plniaci lievik vo veku pre jednoduchšie plnenie prášku do fľaše.

  • Box na sušené mlieko - dávkovač
  • uľahčuje prípravu mliečnych potravín
  • Pre jednoduchú prípravu a hygienické skladovanie sušeného mlieka
  • Ako je známe, sušené mlieko pre dojčatá musia byť vždy zmiešané s vodou v množstve špecifikovanom výrobcom. Prášok sa musí pred prípravou odmerať, na čo ale nie je vždy dostatok času, pretože keď má dieťa hlad, počíta sa každá sekunda.
  • Dávkovač práškového mlieka - skladajúci sa z 3 nádobiek a veka s plniacou lievikom - pomáha pripraviť správne množstvo prášku, upravené na jednu porciu, aby bolo možné rýchlo a bezpečne pripraviť mlieko pre dojčatá.

Na prípravu mlieka na cestách,
hygienicky čisté a priestorovo úsporné skladovanie

Ak sú rodičia vonku so svojimi potomkami, majú so sebou už tak dosť vecí, ktoré sú potrebné k starostlivosti o dieťa. Veľké práškové balenie by zabralo zbytočne veľké množstvo priestoru. A tu pomáha dávkovač práškového mlieka, pretože rodičia majú so sebou iba požadované množstvo práškového mlieka. Box zaisťuje hygienický transport prášku. Obzvlášť šetriace miesto: pretože všetky nádobky možno uzavrieť aj jednotlivo, v závislosti na dĺžke pobytu mimo domova, možno so sebou vziať iba jednu alebo dve nádobky.

Praktický pomocník doma
zjednodušuje prípravu mlieka

Sušené mlieko musí byť vždy pripravené presne podľa údajov výrobcu s použitím určitého množstva vody. Aj keď sa príprava mlieka rýchlo stáva súčasťou bežného každodenného života rodičov, ľudia, ktorí sa tým nemusí zaoberať každý deň - napríklad rodinní príslušníci alebo pestúnky -, môžu mať ťažkosti s prípravou mlieka. Aby sa im uľahčila príprava, môže byť dopredu odmerané správne množstvo a uložené v dávkovači sušeného mlieka. Ak dieťa dostáva počas dňa rôzne veľkosti porcií, rôzne farby uľahčujú rozlíšenie medzi rôznym množstvom prášku.

ľahké plnenie
vďaka extra veľkému otvoru

Nádobky majú extra široký otvor, čo uľahčuje vsypanie prášku. Vďaka veľkému otvoru možno nádobky použiť aj ako desiatové boxík pre väčšie deti, napríklad na ovocie, sušienky, müsli, ktoré budete mať tak po ruke pre prípad, že by vaše dieťa na ceste malo hlad.

Ľahké sypanie prášku
vďaka veku s plniacou lievikom

Keď dostanú deti hlad, musí byť príprava mlieka rýchla. Plniace lievik vám umožňuje pripravovať mlieko obzvlášť rýchlo. Jednoducho priskrutkujte veko na príslušnú nádobku a prášok možno nasypať do fľaše. Týmto spôsobom sa vyhnete zložitému a časovo náročnému naberanie prášku lyžičkou. Okrem toho si môžete byť istí, že všetok prášok skončí vo fľaštičke a nie polovica vedľa nej.

Kvalita a bezpečnosť
testovaná podľa prísnych testovacích štandardov

S cieľom ponúknuť deťom maximálnu ochranu sú produkty reer kontrolované podľa prísnych testovacích štandardov. Produkty nielen prechádza internými testy, ale sú tiež preskúmané nezávislými inštitútmi. Dávkovač mlieka bol testovaný v súlade so súčasnou bezpečnostnou normou EN 14372 (výrobky pre dojčatá a malé deti - príbory a riad). Produkt bol schválený, okrem iného, aj pre bezchybné skladovanie prášku a použitie plastov bezpečných pre potraviny - samozrejme bez BPA a nebezpečných zmäkčovadiel.

podrobnosti:

  • pre dávkovanie práškového mlieka na cestách aj doma
  • všetky boxy sú individuálne uzamykateľné a možno ich používať samostatne
  • praktický plniaci lievik vo veku pre plnenie prášku do fľaše
  • tiež vhodný pre hotovú kašu, čajový prášok atď.

Materiál: vysoko kvalitné, potravinársky plast
Zodpovedá bezpečnostnej norme EN 14372

Farba: pestrá
Obsah balenia: 1x box na sušené mlieko
Veľkosť balenia: 10 cm x 9 cm x 22,8 cm (d x š x v)

Poznámka:
Tento produkt nie je hračka, používajte ho prosím iba na účel, na ktorý je určený. Nepoužívajte v mikrovlnnej rúre. Nepoužívajte, ak prejavuje akékoľvek chyby.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: