Výhodné sety Cybex Balios a Talos S LUX od 850€ >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Jarné dobrodružstvá: výbava, ktorú by ste určite nemali zabudnúť pri výletoch s bábätkom

Jarné mesiace prinášajú nové možnosti pre rodinné dobrodružstvá a objavovanie sveta s vaším drobcom. Pripraviť sa na jarné výlety s bábätkom si vyžaduje trochu plánovania a organizácie, aby ste si mohli plne užiť čas spolu bez zbytočného stresu. Tu je zopár tipov, na ktoré by ste nemali zabudnúť:

Nezabudnite si so sebou vziať spoľahlivý kočík, ktorý bude pre vás a vaše bábätko pohodlný. Vyberte si kočík, ktorý je ľahký na ovládanie, ľahko sa skladá a má dostatočný priestor na uloženie vecí, ako sú plienky, fľašky a jedlo. Samozrejme nezanedbávajte ani bežnú údržbu, aby vás na výlete nezaskočilo napr. zadreté koliesko.

Ergonomické nosiče sú výbornou alternatívou kočíka pre tých, ktorí chcú mať svoje bábätko blízko srdcu a zároveň si udržať voľné ruky na aktivity počas výletov. Tieto nosiče sú navrhnuté tak, aby podporovali správne držanie tela pre dieťa i rodiča a zároveň minimalizovali záťaž pre chrbát a ramená. Vďaka nim môžete preskúmať aj tie najkrásnejšie miesta bez obmedzení a s maximálnym pohodlím pre vás oboch.

Ak sa na výlet chystáte autom, je kľúčové, aby ste mali správnu autosedačku pre svoje bábätko. Uistite sa, že autosedačka je správne inštalovaná a je vhodná pre vek a veľkosť vášho dieťaťa. Bezpečnosť vášho bábätka by mala byť vždy prioritou pri cestovaní autom.

Nezabudnite si so sebou vziať dostatok jedla a pitia pre seba a svoje bábätko. V prípade dlhšieho výletu, ak dojčíte, vezmite so sebou prenosnú a handsfree odsávačku, ktorá môže pracovať pod oblečením, zatiaľ čo sa venujete svojmu dieťatku.  Ak používate náhradu materského mlieka, pripravte si jednotlivé dávky náhradného mlieka a teplú vodu v termoske. Dbajte na to, aby ste mali pri sebe dostatok vody. Ak je vaše bábätku už väčšie určite sa vám zíde termoska na tuhú stravu alebo polievku.

Pozornosť venujte aj všetkým dôležitým potrebám pre svoje bábätko, ako sú plienky, vlhčené obrúsky, cestovná prebalovacia podložka, dudlíky, hračky a podobne.

Pamätajte na ochranu pred slnkom! So sebou si vezmite opaľovacie krémy, klobúk alebo čiapku a náhradné oblečenie pre bábätko. Na škodu určite nie je myslieť aj na slnečnú clonu na kočík alebo slnečník. Na jar je počasie vrtkavé a pláštenka by tiež nemala chýbať vo vašej výbave.

Ak sa plánujete vydávať do prírody, nezabudnite na odpudzovač hmyzu alebo repelent prípravky proti hmyzu.

Naplánujte si svoje jarné výlety s bábätkom s dôverou a istotou, že ste na všetko pripravení. S týmito tipmi budete môcť užiť si každú minútu svojho času spolu a vytvoriť nezabudnuteľné spomienky, ktoré budete chcieť zdieľať s celou rodinou. Nech žije jarné dobrodružstvo! 🌸