Výhodné sety Cybex Balios a Talos S LUX od 850€ >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Nový parťák pre jarné prechádzky: Thule Urban Glide 3

S príchodom jari sa prebúdza nielen príroda, ale aj naše túžby po vonkajších aktivitách. A čo môže byť lepšie ako vychutnávať si krásy prírody so svojím malým členom rodiny? Pre takéto príležitosti je tu ideálnym spoločníkom kočík Thule Urban Glide 3. Považovaný za kráľa medzi bežeckými kočíkmi, tento model ponúka všetko, čo potrebujete pre pohodlné a bezpečné prechádzky s vaším bábätkom.

Pohodlie a výkon

Thule Urban Glide 3 je navrhnutý tak, aby vám poskytol maximálne pohodlie a zároveň optimálny výkon počas každej prechádzky. Jeho ľahký a odolný rám umožňuje jednoduché manévrovanie aj na nerovnom teréne, čím sa stáva ideálnym spoločníkom nielen v meste, ale aj v prírode. Navyše, vďaka vzduchom plneným pneumatikám sa váš malý pasažier bude cítiť pohodlne aj pri jazde cez nepravidelné povrchy.

Praktické príslušenstvo

Pre ešte väčšie pohodlie a flexibilitu ponúka Thule Urban Glide 3 množstvo príslušenstva. Jedným z najobľúbenejších doplnkov je hlboká vanička, ktorá umožňuje používanie kočíka už od narodenia vášho bábätka. Týmto spôsobom môžete spoločne s malým členom rodiny objavovať krásy prírody od samého začiatku.

Doplnky pre vaše pohodlie a bezpečnosť

Okrem hlbokých vaničiek ponúkame tiež široký výber doplnkov, ktoré vám pomôžu zvládnuť akékoľvek jarné prekvapenia. S pláštenkou na kočík budete chránení pred neočakávanými dažďami, takže vás nič nezaskočí ani počas nepredvídaných letných búrok.

Pre ochranu vášho malého pokladu pred hmyzom ponúkame sieťku proti hmyzu, ktorá účinne zabraňuje prenikaniu nežiaducich hostí do kočíka. Takto môžete s pokojným svedomím vychutnávať prírodu aj počas obdobia, keď sa hmyz začína prebúdzať.

Samozrejmosťou je možnosť dokúpiť si pláštenku alebo sieťku proti hmyzu aj na hlbokú vaničku.

A pre maximálnu flexibilitu a pohodlie doporučujeme adaptéry pre autosedačku, vďaka ktorým je možné kočík Thule Urban Glide 3 upraviť tak, aby bol kompatibilný s autosedačkami rôznych výrobcov. To znamená, že sa nemusíte obávať, ak potrebujete rýchlo a jednoducho prejsť z jazdy autom na prechádzku.

S týmito doplnkami a príslušenstvom budete pripravení na akékoľvek prekvapenia, ktoré vám jarné počasie môže priniesť. Nech už je vonku akékoľvek počasie, s kočíkom Thule Urban Glide 3 a naším príslušenstvom budete pripravení na všetko a môžete sa naplno tešiť z jarných dobrodružstiev s vaším malým bábätkom.

Výhodné sety

Naši zákazníci môžu mať ešte viac výhod pri nákupe kočíka Thule Urban Glide 3. Ponúkame ho nielen samostatne, ale aj vo výhodných setoch, ktoré obsahujú ďalšie príslušenstvo a doplnky za výhodnú cenu. Takto môžete mať všetko, čo potrebujete pre dokonalé jarné dobrodružstvá s vaším malým bábätkom, bez toho aby ste museli viac premýšľať.

Ak sa chystáte na jarné prechádzky v prírode s vaším malým členom rodiny, neváhajte a investujte do spoľahlivého spoločníka ako je Thule Urban Glide 3. S týmto kočíkom budete môcť bezpečne a pohodlne objavovať krásy prírody a vytvárať nezabudnuteľné spomienky so svojou rodinou.