Výhodné sety Cybex Balios a Talos S LUX od 850€ >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Zábava počas zimy? Poradíme vám ako na to.

 
Zábava a zima je kombinácia, ktorá jednoducho ide dokopy. Nerozlučný tím, ktorý vždy ochotne poslúži každej malej ratolesti, ktorá sa chce hrať čo najviac to len ide. V dnešnom článku sa pozrieme na zopár pomocníkov, ktorí sa vám určite zídu.

 

Medzi odporúčaných pomocníkov patria:

Sánky

Staré dobré sánky ešte stále nevyšli z módy. Stále sú skvelým “hracím prostriedkom”, ktorý vyčarí mnoho úsmevov na detských tváričkách. Stačí sa len spustiť dole kopcom a ide sa!

Boby

Boby sú trocha modernejším kamarátom sánok. Perfektnú zábavu však zabezpečia obe rovnocenne.

Špeciálne odrážadlá s lyžami

Nekončí to však len pri sánkach a boboch. Existujú aj špeciálne zábavné odrážadlá s lyžami určené na snežný povrch. Sú schopné zabezpečiť parádne chvíle a potešiť každú malú dušičku.

Detské lyže

Tieto notoricky známe športové pomôcky sú stále “v kurze” čo sa zábavy týka. Nie sú samozrejme pre každého drobca. Musí spĺňať náležitý minimálny vek a všetky ostatné súčasti maximálnej bezpečnosti. Tá predsa musí byť vždy na prvom mieste!

Pri výbere jedného z týchto 4 perfektných “hravošov” nemáte určite čo pokaziť. Vaša ratolesť sa im mimoriadne poteší a na krásne chvíle plné zábavy a radosti bude ešte dlho spomínať.