Všetky AKCIE na jednom mieste nájdeš TU

Doručenie cez Packetu len 3€
na výdajné miesta a Z-boxy v SR a ČR


Playgro - Závěsný pejsek s kousátky pastelový 0188402

Kód: 159701
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: PLAYGRO
19,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Mäkký textilný Playgro psík je to najlepšie, čo svojmu bábätku môžete dopriať. Je vyrobený z pastelových vzorovaných materiálov, ktoré pôsobia priaznivo v rozvoji detského zraku. Rozmanité štruktúry materiálov stimulujú detský hmat. Hračka má v brušku otáčavú priehľadnú guľôčku s farebnými predmetmi, ktoré pri pohybe vydávajú hrkavý zvuk. Ouška pri dotyku zašuští. Deti si obľúbia aj psíkové labky - jedna po stlačení zapíska a ďalšie ukrýva zrkadlo pre obľúbenú hru na jukanú.

Psík uľaví aj pri nepríjemnom prerezávaní prvých zúbkov, konce uší sú opatrené hryzátkami. Hračka je opatrená závesným klipom, ktorým je možné hračku zavesiť na postieľku, kočík alebo autosedačku.

Závesný psík s hryzátkami je hračka z radu Playgro Activity. Každá hračka tejto kolekcie je navrhovaná tak, aby rozvíjala zmysly formou aktívnej hry. Malé deti s obľubou sledujú žiarivé farby a vzory, sústredene počúvajú nové zvuky, ktoré hračky vedia: pískanie, hrkanie, šušťanie či klepanie. Neskôr začínajú objavovať a vnímať svet svojimi ďalšími zmyslami, učia sa koordinovať ruky a chodidlá, a rozvíjať hrubú a jemnú motoriku.

Vhodné od 3m+. Navrhnuté v Austrálii.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: