Všetky AKCIE na jednom mieste nájdeš TU

Doručenie cez Packetu len 3€
na výdajné miesta a Z-boxy v SR a ČR


Playgro cinkajúca loptička 0180271

Kód: 17517
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: PLAYGRO
10,49 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Mäkko pchané textilné loptičku z pestrofarebných a vzorovaných materiálov s rozmanitými povrchmi. Medzi diely loptičky sú všitá pútka z farebných stúh, ktoré pomáhajú rozvoju jemnej motoriky. Pohyb loptičky rozcinká rolničku vnútri hračky, ktorá slúži zároveň ako hmatka. Pútko z povrázkov uľahčuje lepšie držanie lopty a je možné ním loptička prichytiť k postieľke alebo na kočík.

Cinkajúce loptička so zvukmi je hračka z radu Playgro Activity. Každá hračka tejto kolekcie je navrhovaná tak, aby rozvíjala zmysly formou aktívnej hry. Malé deti s obľubou sledujú žiarivé farby a vzory, sústredene počúvajú novým zvukom, ktoré hračky vedia: pískanie, chrastenie, šušťanie či klepanie.

Neskôr začínajú objavovať a vnímať svet svojimi ďalšími zmyslami, učí sa koordinovať ruky a chodidlá, a rozvíjať hrubú a jemnú motoriku. Loptička rozvíja sluch, zrak, hmat, hrubú aj jemnú motoriku. Vhodné od 0+. Navrhnuté v Austrálii. Pri všetkých hračiek Playgro nie je u častí, ktoré sa môžu dostať do úst, použité PVC.

Hračky Playgro sú testované, bez ohľadu na kategóriu, pre ktorú sú určené, podľa najprísnejších noriem EN-71.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: