Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Detské izbičky, detské kráľovstvá

 
 

BLOG - Detské izbičky, detské kráľovstvá 1Naše malé ratolesti trávia vo svojich útočiskách, detských izbičkách, väčšinu času. Z tohto dôvodu je dôležité dbať na to, aby sa v nich cítili čo najpríjemnejšie a mohli sa naplno venovať tomu, čo majú najradšej - hraniu a zábave.


BLOG - Detské izbičky, detské kráľovstvá 2Postieľky

Postieľka je nevyhnutnou súčasťou každej detskej izbičky. Umožňuje drobčekovi si zdravo a plnohodnotne odpočinúť a preto by nemala byť len taká hocijaká. Materiál číslo jedna je drevo, konkrétne odporúčame napríklad postieľky z masívu borovice alebo buka. V rámci lacnejších variant výborne poslúžia detské postieľky so spúšťacím bokom (výsuvnou bočnicou) alebo vyberateľnými tyčkami.

 

Ohrádky

Ohrádky ocenia všetci rodičia malých lezúňov. Tí sa v nich môžu bezpečne hrať bez pocitu priestorového obmedzenia. Taktiež výborne zaplnia prázdne miesto v izbičke, s ktorým si neviete rady.

Šatníkové skrine

Poriadna šatníková skriňa je alfou a omegou každej detskej izbičky. Mali by sa do nej zmestiť módne kolekcie vašej ratolesti na všetky ročné obdobia.

Komody

Multifunkčné komody prakticky poslúžia na uskladnenie rôzneho oblečenia, no taktiež všakovakých hračiek od výmyslu sveta.

 

Doplnkový nábytok

Aj doplnky sú veľmi dôležité. Každá detská izbička predsa potrebuje aj nejaké tie praktické nástenné poličky, pekné stojace regále alebo kresielko pre potešenie. Medzi ďalšie môžeme zaradiť nejakú tú truhlu na hračky, nočný stolík pre príjemný spánok alebo detský stolček, kde môže váš malý niečo majstrovať alebo kresliť.

BLOG - Detské izbičky, detské kráľovstvá 3

Tak čo mamičky, ako vyzerá kráľovstvo vášho malého drobčeka?