Jarné zľavy >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

SANOSAN vlhčené čistiace utierky pre bábätká s klipom cestovné balenie 15ks 89743

Kód: 47733
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: Sanosan
2,76 €
Skladom u nás
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

SANOSAN vlhčené čistiace utierky pre bábätká sú jemné a krémové, určené pre citlivú detskú pokožku. Obsahujú pleťový krém s vysoko kvalitným extraktom bio olivových listov a mliečnymi bielkovinami, ktoré dodávajú pokožke príjemnú jemnosť a pružnosť. Účinné látky poskytujú veľa vhlkosti na upokojenie pokožky dieťaťa, zachovanie prirodzeného hydrolipidového filmu a podporu jeho prirodzenej ochrannej funkcie. Utierky sú dostatočne jemné aj na tvár a oči dieťaťa. Výrobok neobsahuje parafínový olej, farbivá, silikóny alebo parabény. Zloženie je klinicky potvrdené.

Odporúčajú pôrodné asistentky. 

POUŽITIE

Vlhčené utierky sú určené k starostlivosti o jemnú detskú pokožku. Podľa potreby použite jeden alebo viac kusov. Po vybratí utierky, ktorú potrebujete obal dôkladne uzavrite a chráňte pred priamym slnečným žiarením. 

ZLOŽENIE

AQUA · PHENOXYETHANOL · POLYCLYCERYL-4 CAPRATE · SODIUM BENZOATE · OCTYLDODECANOL · PARFUM · GLYCERIN · BENZOIC ACID · SODIUM COCOAMPOACETATE · PROPYLENE GLYCOL · DEHYDROACETIC ACID · CAPRAE LAC EXTRACT · OLEA EUROPAEA (OLIVE) LEAF EXTRACT · SORBIC ACID.

 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: