Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Yookidoo Inovatívny trojfázová multifunkčné hracia deka a prikrývkou 40168

Kód: 64433
Akcia
Neohodnotené
Značka: YOOKIDOO
71,96 € –10 %
Yookidoo Inovatívny trojfázová multifunkčné hracia deka a prikrývkou 40168
71,96 € –10 % 64,76 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Inovatívny trojfázová multifunkčné hracia deka a prikrývkou. Súčasťou je integrovaná mäkká deka na prikrytie dieťaťa, keď po hraní zaspí.

Hracia deka obsahuje mnoho zábavných doplnkov, ktoré je možné zavesiť na dvojitý oblúk. Veľké zrkadielko podporuje opakované zdvíhanie hlavičky a rozvíja svaly krku a ramien, ktoré sú dôležité pre vývoj dieťaťa. Šuštiaci obojstranná mapa s obrázkami stimuluje hmat aj sluch. Hudobný hrkálka, ktoré po zatrasení vydáva zábavné zvuky, učí dieťa vzťahu príčina-následok. Vankúš medvedík je vhodný ako podpora dieťaťa u hier na brušku. Integrovaná prikrývka je ideálny na prikrytie dieťaťa, keď je po hre unavené a zaspí.

hlavné funkcie
Inovatívny trojfázová multifunkčné hracia deka (91x90cm).
Integrovaná mäkká a útulná prikrývka.
Vankúš medvedík pre hru na brušku, ktorý sa stane najlepším kamarátom dieťaťa.
4 závesné krúžky pre zavesenie detské hračky.
Veľké zrkadlo lienka na zavesenie na oblúk alebo na podložku.
Obojstranná šuštiace mapa, ktorá sa dá ľahko pripojiť k oblúku.
Hudobný žaba s hrkálkou, ktorá sa aktivuje zatrasením.
Hrkálka líška s textúrami a farebnými posuvnými korálky.
Ľahké zloženie pre pohodlné skladovanie alebo cestovanie.
Možno prať v práčke.

polohy
1. Hra ľahu: Zlepšuje zaostrenie zraku a vnímanie vzdialenosti predmetov, podporuje koordináciu očí a rúk i hrubú motoriku.
2. Hra na brušku: Podporuje opakované zdvíhanie hlavičky, posilňuje ramená, hrudník a hornú časť tela, čo je nevyhnutné pre vývoj dieťaťa. Podporuje koordináciu oko-ruka a rozvíja jemnú motoriku.
3. Hra v sede: Učí príčinu a následok, podporuje zvedavosť a podporuje rozvoj jemnej a hrubej motoriky.

Tipy pre hry
V prvých mesiacoch položte svoje dieťa na chrbát a sledujte, ako preskúmava a objavuje svet okolo seba. Zaveste hračky na oblúky. Stimulujú dieťa, aby otočilo hlavu a zaostril na ne svoj zrak. Môžete predĺžiť dĺžku závesných hračiek pridaním ďalšieho krúžku, ktorý hračku priblíži k rukám vášho dieťaťa. Začne tak naťahovať ruky a uchopovať hračky a tým podporovať koordináciu oko-ruka a hrubú motoriku. V ďalšej fáze vývoja bude vaše dieťa nadšené, keď sa uvidí v závesnom zrkadle nad ním.
Položte svoje dieťa na bruško. Hracia deka umožňuje dostatok priestoru pre pohyb pri raste dieťaťa. Vankúš pod bruško pomáha vášmu dieťaťu podporovať rozvoj svalov krku a ramien a podporuje opakované zdvíhanie hlavičky. Ak chcete predĺžiť dobu na brušku, umiestnite veľké zrkadlo na podložku, aby sa dieťa videlo. Zatraste zrkadielkom, hrkálka vzadu bude stimulovať vaše dieťa k zotrvaniu na brušku a zdvíhanie hlavičky. Pri raste zúbkov využite hryzátko umiestnené v zadnej časti zrkadla.
Hudobné žaba aktivovaná zatrasením je vynikajúci pre samostatnú alebo spoločnú hru dieťaťa. Pomocou hrkálky zapojte svoje dieťa do hry a podporte jeho hrubú motoriku, keď sa naťahuje a snaží sa ho uchopiť. Je to skvelý spôsob, ako učiť dieťa vzťahu príčina-následok a rozvíjať jeho motorické zručnosti.

Keď vaše dieťa začne sedieť, zložte oblúky, odstráňte integrovanú prikrývku a položte hračky na podložku. Môžete sa tiež zapojiť ukazovaním na postavy a grafiku na podložke a vytvoriť si vlastné príbehy a podporiť predstavivosť a kreativitu.

Odporúčaný vek: od narodenia

obsah balenia
Veľká hracia deka s integrovanou mäkkou prikrývkou, inteligentný konštrukcia s 2 oblúky a bezpečnostnými zámkami, 4 ks závesných krúžkov, vankúš medvedík, veľké bezpečnostné zrkadlo lienka, hudobné žaba aktivovaná zatrasením, hrkálka líška s textúrami, obojstranná šuštiace mapa.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: