Jarné zľavy >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Kniha Som tehotná: Ako úspešne prejsť tehotenstvom

 
 

Kniha “Som Tehotná” s podtitulom “Ako úspešne prejsť tehotenstvom” je to pravé orechové pre všetky tehuľky. Je dielom známych autoriek Sabiny Zavarskej, Yky Hrickovej a Kataríny Horákovej. Je určená pre všetky budúce mamičky, ktoré potrebujú pomôcť a poradiť počas neľahkého obdobia tehotenstva.

 

Autorky sú známe odborníčky, ktoré si za roky mnoho čitateliek obľúbilo kvôli ich profesionalite a spôsobu podania dôležitých informácií. Ich knihy a články vás obohatia vždy o niečo nové príjemným prirodzeným spôsobom. Táto kniha je taktiež písaná takýmto štýlom. Text sa ľahko číta, no zároveň v ňom nájdete množstvo zaujímavých informácií, ktoré skutočne nenájdete len tak niekde. Drahocenné informácie dopĺňa pekné grafické prevedenie, ktoré dodáva knihe estetickosť a okoreňuje čitateľský zážitok.

V tomto sprievodcovi pre budúce mamičky sa dozviete napríklad aspekty nad ktorými sa treba zamyslieť pred samotným otehotnením, ktorá strava je vhodná na podporu otehotnenia, významné rady a zásady stravovania, čo robiť keď sa vám nedarí otehotnieť, ako zvýšiť šancu počatia, úryvky z tehotenskej poradne, mýty v oblasti plodnosti, zaujímavosti z danej oblasti, riziká, ktorým sa je potrebné vyhnúť a veľa veľa veľa ďalšieho.

Túto knihu odporúčame všetkými desiatimi, určite jej kúpu nebudete ľutovať!