Bezstarostné nákupy s dopravou zdarma od 69€

Kniha Prvé príkrmy - pre zdravé brušká

 
 

Úžasná a inšpiratívna kniha od vynikajúcich autoriek Anetty Vaculíkovej, Evy Blaho a Kataríny Ovečkovej Medveďovej je výbornou príručkou pre všetkých rodičov, ktorí dbajú na to, čo ich nové malé krásne prírastky budú papať. Ich dlhoročné odborné skúsenosti dodávajú tejto publikácii veľkú dávku kredibility. Dieťatko sa vyvíja len raz, a tak je dôraz na túto oblasť nesmierne dôležitou zdravotnou platformou pre jeho celý nasledujúci život.

 

Či už myslíme na oblasť psychomotorického vývoja, vývoja tráviaceho systému alebo osvojovanie si správnych stravovacích návykov. V knihe nájdete cenné recepty, tipy a rady, ktoré vám pomôžu pripraviť jedlo na jednu stranu veľmi chutné, no taktiež patrične nutrične výživné v súlade so súčasnými medicínskymi odporúčaniami. Taktiež v nej nájdete návody a odporúčania v oblasti problematiky úplne prvých príkrmov pre deti do veku 12 mesiacov, časté otázky, ktoré by si rodičia mali zodpovedať, prehľad najnovších trendov a správne načasovanie zavádzania jednotlivých surovín. Siahajú od odporúčaní z hľadiska spracovania konkrétnych potravín, domácich typov príkrmov, cez typy zeleniny na začiatok, zistenie kedy môžu začať ochutnávať “dospelácku stravu” až po pripravenosť na príjem tuhej stravy a odporúčania na správnu prípravu.

 

Túto knihu hodnotíme veľmi dobre, keďže nie je náročne písaná, no zároveň si dokáže držať náležitú úroveň odbornosti. Keďže nemá veľký rozsah, číta sa veľmi rýchlo. Kapitoly na seba informačne a významovo nadväzujú. Pocity z tejto knihy by sme tým pádom zhrnuli do štyroch slov – kvalita za dobrú cenu.