Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

S akým typom hračky sa vaša ratolesť najviac zabaví?

 
 

V minulom článku sme sa spolu pozreli na kategórie hračiek, ktoré môžete zohnať na aktuálnom trhu. Ten dnešný sa bude zaoberať konkrétnejšími odporúčaniami hračiek pre vášho drobčeka.

Hrkálky a hryzátka

Hrkálku ocení každý malý nádejný umelec, pre ktorého je zvukový doprovod pri hraní úplnou povinnosťou. Hryzátko zas každý drobček, ktorý si rád potrénuje svoje zúbky na nejakú tú tvrdšiu stravu.


Kočíky pre bábiky

Vedeli ste, že aj bábiky potrebujú svoj vlastný kočiarik ? Bábika bez neho je doslova nepojazdná. Dieťatko ju týmto spôsobom môže presúvať z miesta na miesto raz dva a zároveň si pri prevoze užije množstvo zábavy.

Hopsadlá

Kvalitné hopsadlo poteší všetky malých bubíkov, ktorí majú množstvo prebytočnej energie a aktívny pohyb v krvi. Vyjašia sa na ňom, koľko len budú chcieť a zároveň to pre nich bude zdravotne prínosné.


Bábiky

Dieťatko sa vďaka bábikám postupne učí zodpovednosti, starostlivosti, slušným mravom a pravidlám správania sa. Užije si s nimi veľa veselých chvíľ a zároveň mu pomôžu s jeho duševným rozvojom.

Chodítka

Pre všetky malé neposedné nôžky sú chodítka ideálnym riešením. Drobček sa vďaka nim dokáže oveľa rýchlejšie naučiť chodiť po vlastných. Nasmeje sa s nimi o sto šesť a zároveň sú veľmi praktické.

Stavebnice a kocky

Stavebnice a kocky sú perfektnými hračkami pre malých budúcich architektov a stavby vedúcich. Podporujú predovšetkým ich kreativitu, jemné motorické schopnosti a taktiež predstavivosť.


Maznáčikovia

Všakovakí maznáčikovia ešte stále nevyšli z módy, právo naopak, stále sa tešia veľkej popularite. Pre ratolesť zastávajú predovšetkým úlohu najlepších kamarátov a oddaných ochrancov.

Ako môžete vidieť, rôzne typy hračiek majú rôzny vplyv na vaše dieťatko. Mali by byť preň čo najužitočnejšie a vdýchnuť čo najviac radosti do jeho malej dušičky. Časy plné hrania a dobrodružstiev sa mu isto vryjú hlboko do pamäti a nepochybne na ne bude ešte dlho dlho s dobrou náladou spomínať.