Výhodné sety Cybex Balios a Talos S LUX od 850€ >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Správna postieľka pre vášho drobčeka. Ako na ňu?

 
 

Detičky často trávia viac času v postieľke ako kdekoľvek inde. Komfort je tým pádom dôležitý, no bezpečnosť je úplnou nevyhnutnosťou. Pre väčšinu drobčekov je postieľka útočiskom, ktoré im vždy vďačne poskytne možnosť relaxu a úniku do detského sveta snov. Na čo by sa mamičky mali zameriavať pri jej kúpe?

Šetrenie miesta

Mamičky, ktoré nemajú doma množstvo priestoru by mali zvažovať kompaktnejšie postieľky, ktoré efektívne a elegantne vyplnia to správne miestočko v izbičke vášho drobčeka.

Stabilita a nosnosť

Pred kúpou by ste si v kamennej predajni mali skontrolovať stabilitu danej postieľky. Taktiež je dôležité myslieť na jej nosnosť. Jej prílišné zaťaženie by mohlo spôsobiť nestabilitu a ohroziť vášho malého bubíka.

Matrace

Kvalitný matrac je ďalším faktorom, ktorý bude vplývať na spokojnosť vašej ratolesti počas jej relaxovania. Mali by ste myslieť predovšetkým na materiál z ktorého je vyrobený, a taktiež na jeho mäkkosť, nech je drobné telíčko v tom najväčšom komforte.

Univerzálnosť

Zvoľte postieľku s univerzálnym dizajnom, ktorá nebude príliš „vytŕčať“ medzi interiérovým zariadením vášho príbytku.

Bezpečnosť

Všetky postieľky na trhu musia spĺňať určité povinné predpísané normy. Aj napriek tomu je však potrebné sa uistiť, či sú správne a pevne zmontované, aby sa predišlo nebezpečenstvu potenciálneho úrazu vášho drobčeka.

Materiál postieľky

Z materiálov je zárukou kvality najmä drevo, či už bez povrchovej úpravy až po pestrofarebné prevedenia vďaka zdravotne nezávadným lakom.
 

A je to! Máme za sebou všetky oblasti, ktoré by ste mali zvážiť pred kúpou nadupanej postieľky pre vášho drobčeka. Do skorého spinkania!