Výhodné sety Cybex Balios a Talos S LUX od 850€ >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Chodítka, odrážadlá, prilby a iní pomocníci na jarnú sezónu

 
 

Jar je tu a s ňou prišlo aj pár pomocníkov, ktorí vášmu dieťatku zabezpečia hravé chvíle plné radosti a smiechu. Ktorí sú to?

 

Chodítka

Pre všetky aktívne detské nôžky sú chodítka to pravé orechové. Vaša ratolesť sa pomocou nich učí oveľa rýchlejšie chodiť po vlastných. Zaručujú kopu srandy, sú veľmi praktické a drobček to s nimi roztočí jedna radosť. Na jar padnú ako uliate!

 

Odrážadlá

Pekné a kvalitné odrážadlá z našej ponuky vášho drobčeka určite len tak neomrzia. Atribúty ako zábava, užitočnosť a praktickosť sú úplnou samozrejmosťou.

Detské bicykle, kolobežky, trojkolky

Medzi ďalších jarných pomocníkov nepochybne patria aj detské bicykle, kolobežky a trojkolky. Fičia o sto šesť a samozrejme sa fičí aj na nich!

 

Detské prilby

Je isté, že bezpečnosť musí byť vždy na prvom mieste a jarná výbava nie je výnimkou. Vďaka detským prilbám sa bude akákoľvek zábava niesť v znamení vetra vo vlasoch a parádnej jazdy s maximálnou dávkou bezpečia!

 

Nech už vyberiete akýkoľvek produkt z jarnej výbavy, stačí sa držať jedného zlatého pravidla - nech prináša drobčekovi pozitívnu emóciu a máte jednoducho vyhrané. Tak čo mamičky, jarná sezóna čaká na vás, ste na ňu pripravené?