Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Lamaze štekajúce štena 27023

Kód: 13756
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: LAMAZE
19,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Toto štekajúci šteňa je vyrobené z mnohých rôznych materiálov, ktoré stimulujú hmatové receptory. Pestré farby a čiernobiele kontrastné vzory potom napomáhajú rozvíjaniu zraku.

Po stlačení ňufáku začne šteňa štekať a funieť. Elektronický zvukový systém umožňuje až niekoľko sto prehriatiu. Vaše dieťa si tiež obľúbia celý rad šustivých a cinkavých zvukov - uši šuštia, bruško píska, niektoré nohy cinkajú, iné majú v sebe ukryté rôzne tvary pre stimuláciu hmatu Keď sa s psíkom zatrasie, začne chrastit.

Charakteristický tvar očí upútava detskú pozornosť a podporuje rozvoj koncentrácie. Vďaka novému Lamaze klipu hračku ľahko pripevníte na detskú postieľku, kočík či prenosnú autosedačku.

Hračka je vyrobená z kvalitného velúru. Použité sú len dvoj až trojvrstvové tkaniny s trvanlivou potlačou s dlhou odolnosťou. Farby tak zostávajú stále rovnako intenzívne. Použitá výplň je vyrobená z najlepších polyesterových vlákien, čo zaisťuje zvýšenú mäkkosť a dlhú životnosť hračiek

Hračky Lamaze sú testované bez ohľadu na kategóriu pre ktorú sú určené podľa najprísnejších noriem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

  • Hĺbka výrobku: 11 cm
  • Šírka výrobku: 14 cm
  • Vek: 0-24m
  • Výška výrobku: 24 cm

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: