Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

John Deere Postav si kamaráta - kombajn Corey 47210

Kód: LT-47210
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: John Deere
27,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

John Deere - Postav si kamaráta - kombajn Corey: Skvelý priateľ pre malých farmárov!

Hľadáte dokonalú hračku pre vaše dieťa, ktoré miluje traktory a farmárčenie?

John Deere - Postav si kamaráta - kombajn Corey je tu práve pre vás! Tento úžasný set ponúka nekonečné hodiny zábavy a vzrušenia s rozoberateľným traktorom a veselými zvieratkami na kolieskach. Pripravte sa na dobrodružstvo plné radosti, objavovania a hravosti!

5 kľúčových dôvodov, prečo si zaobstarať John Deere - Postav si kamaráta - kombajn Corey:

1. Neobmedzená zábava: Deti budú nadšené z možnosti rozmontovať a znovu zostaviť svojho vlastného kombajnu Coreyho pomocou priloženého skrutkovača. Navyše im prítomnosť koňa a prasiatka na kolieskach umožní vytvoriť svoju vlastnú farmu plnú vzrušujúcich dobrodružstiev.

2. Bezpečnosť na prvom mieste: Všetky súčasti tohto setu sú vyrobené z mäkkého plastu so zaoblenými hranami, čo zaručuje bezpečnosť a pohodlie pre vaše deti počas hry.

3. Rozvoj motorických zručností: Skladanie a rozoberanie Coreyho kombajnu poskytuje výbornú príležitosť na rozvoj jemnej motoriky, koordinácie rúk a očí, rovnako ako kreativity.

4. Učenie pri hre: Táto hračka nielenže poskytuje zábavu, ale tiež pomáha deťom porozumieť pojmu príčiny a následku, pretože budú pozorovať pohyb Coreyho a zvieratiek na bicykloch.

5. Dokonalý darček: John Deere - Postav si kamaráta - kombajn Corey je ideálnym darčekom pre deti od 3 rokov, ktoré milujú farmu, traktory a zvieratká. Urobte radosť svojim malým farmárom týmto skvelým setom!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: