Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

John Deere Postav si kamaráta - traktor Bonnie 47209

Kód: LT-47209
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: John Deere
19,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Zastavte sa a pozrite!

Predstavujeme vám John Deere Postav si kamaráta traktor Bonnie, hračku, ktorá rozprúdi vašu fantáziu a zábavu do nekonečna!

Ste pripravení na neuveriteľné dobrodružstvo s malým traktorom Bonnie? Táto zábavná hračka od John Deere je navrhnutá tak, aby udržala vaše deti zaneprázdnené hodiny a hodiny. S priloženým skrutkovačom sa môžu hrať stavitelia a mechanici, rozoberať a skladať traktor podľa svojich predstáv.

A to nie je všetko!

Traktor Bonnie má voľne sa pohybujúce kolieska, ktoré sú ideálne pre hru na tlačenie po celom dome. A čo potom tá roztomilá kravička na kolieskach, ktorá miluje jazdu na svojich kolieskach alebo vo svojom vozidle? Vaše deti budú nadšené z toho, ako môžu vymýšľať nové scénky a dobrodružstvá s týmto úžasným setom.

Nenechajte si ujsť príležitosť poskytnúť svojim deťom nekonečnú zábavu a kreatívnu hru s John Deere Postav si kamaráta traktor Bonnie! Vaše deti vám poďakujú za to, že ste im umožnili preskúmať svoj vlastný malý svet plný dobrodružstva a fantázie.

A to viete?

Tento traktor je kompatibilný so všetkými hračkami z radu Tomy John Deere, takže možnosti kombinovania a rozširovania zbierky sú neobmedzené!

Určené pre deti od 3 rokov

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: