Výhodné sety Cybex Balios a Talos S LUX od 850€ >klikni sem<

Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

John Deere Traktor Johny s číslami 46654

Kód: LT-46654
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: John Deere
33,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Nadčasová zábava s výučbou: Traktor Johny s číslami

Predstavujeme vám traktor Johny s číslami, neodolateľného pomocníka pre vašich malých milovníkov poľnohospodárskych strojov! Tento jedinečný traktor spája zábavu, vzrušenie a učenie do jedného balíčka. Je to ideálna hračka pre deti od 18 mesiacov, ktorá im pomôže rozvíjať kľúčové zručnosti a poznatky.

Traktor Johny je navrhnutý tak, aby ponúkol niekoľko spôsobov hrania. Dieťa sa môže sústrediť na jeho pohyb a riadenie po izbe alebo si užiť výučbu tvarov, farieb a čísel prostredníctvom tvarových blokov na kolesách. Tieto bloky majú rôzne tvary, farby a sú označené číslami. Dieťa sa tak naučí rozoznávať tvary, spoznávať farby a učiť sa čísla.

Zatlačením na Johnnyho sa tvary vysypú z kolies a sú pripravené na ďalšie triedenie. Týmto procesom dieťa posilňuje svoju koordináciu rúk a očí a myšlienkové schopnosti.

Nenechajte si ujsť šancu urobiť vašim deťom radosť touto skvelou hračkou, ktorá je zábavná, interaktívna a vzdelávacia zároveň!

5 hlavných benefitov produktu:

1. Kombinácia zábavy a učenia: Traktor Johny s číslami poskytuje niekoľko spôsobov hrania a pomáha dieťaťu rozvíjať kľúčové zručnosti.

2. Rozvoj koordinácie rúk a očí: Dieťa bude trénovať svoje motorické schopnosti pri triedení tvarov na kolesách traktora.

3. Poznávanie tvarov, farieb a čísel: Hračka podporuje rozvoj vizuálneho vnímania a poznávania tvarov, farieb a čísel prostredníctvom veselých blokov.

4. Jednoduché použitie: Stačí zatlačiť na Johnnyho, aby sa tvary vysypali z kolies - pripravené na ďalšie triedenie!

5. Ideálny darčekový tip: Traktor Johny s číslami je perfektným darčekom pre malých milovníkov traktorov od 18 mesiacov.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: