Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Playgro - Hrací stolček pre kreatívne tvorenie 6388449

Kód: LT-6388449
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: PLAYGRO
24,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Nechajte svoje deti zažiť nekonečnú zábavu s Playgro - Hracím stolíkom pre kreatívne tvorenie!

Tento jedinečný stôl ponúka batoľatám možnosť rozvíjať ich fantáziu, zručnosti a zmysly, zatiaľ čo sa baví hrou s pieskom, vodou a ďalšími prírodnými materiálmi.

5 dôvodov, prečo tento set kúpiť:

1. Neobmedzená zábava pre batoľatá: Vodná a piesková hra je obľúbenou činnosťou všetkých batoliat, ktorá im umožňuje preskúmať nové textúry a vlastnosti rôznych materiálov.

2. Podporuje kreativitu a fantáziu: Tento stolček povzbudzuje deti k tvorbe vlastných krajín v spoločnosti viac ako 5 doplnkových hračiek, ktoré im pomôžu kopať, hrabať, sypať a tvoriť rôzne tvary.

3. Bezpečný a praktický dizajn: Stolček má odnímateľné nohy pre ľahké skladovanie a praktické veko, ktoré chráni pred neprivým počasím, čo z neho robí ideálnu hračku pre vnútorné aj vonkajšie použitie.

4. Vhodný pre deti od 2 rokov: Vďaka svojmu jednoduchému dizajnu a bezpečným materiálom je tento stolček ideálnym riešením pre batoľatá, ktoré sa ešte len učia objavovať svet okolo seba.

5. Skvelá investícia do rozvoja dieťaťa: Hrací stolček pre kreatívne tvorenie podporuje dôležité zručnosti, ako je jemná motorika, sociálna interakcia a zmyslový vývoj, čo z neho robí cennú investíciu do budúcnosti vášho dieťaťa.

Nenechajte si ujsť príležitosť ponúknuť rodičom a ich malým ratolestiam tento úžasný produkt! S Hracím stolíkom Playgro - Hrací stolček pre kreatívne tvorenie sa stane každodenná hra nezabudnuteľným zážitkom plným radosti a objavovania!

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: