Výhodné nakupovanie s dopravou nad 69€ zdarma!

Playgro - Detská zubná kefka 0188148

Kód: LT-0188148
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: PLAYGRO
4,59 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Zahrajte sa na zubného lekára s našou novou detskou zubnou kefkou Playgro! Táto kefka je špeciálne navrhnutá s ohľadom na prvú fázu starostlivosti o ústnu dutinu vášho dieťaťa, a to všetko s bezpečnosťou a jednoduchosťou použitia na prvom mieste.

Kefka Playgro je ľahko uchopiteľná vďaka svojej Soft touch rukoväti. Je tak ideálny do malých ručičiek a zároveň prináša pohodlie a kontrolu. A to najlepšie na tom? Je veľmi jemný k citlivým ďasnám dieťaťa, takže zubná hygiena je konečne bez sĺz!

Ergonomický dizajn kefky nielen vyzerá skvele, ale taktiež uľahčuje proces čistenia zubov. A nebojte sa, táto kefka je taká bezpečná, ako len môže byť. Môžete tak bez obáv nechať svoje dieťa objavovať svet ústnej hygieny na vlastnú päsť!

A teraz niekoľko bodov, prečo je Playgro - Detská zubná kefka tým najlepším výberom pre vaše malé ratolesti:

1. Navrhnutý pre prvú fázu starostlivosti o ústnu dutinu: Playgro detská zubná kefka je ideálnym nástrojom pre prvú fázu starostlivosti o ústnu dutinu dieťaťa.
2. Ľahko uchopiteľná rukoväť: Soft touch rukoväť zaisťuje pohodlie a kontrolu pri čistení zubov.
3. Jemný k ďasnám: Mäkké štetiny sú šetrné k citlivým ďasnám dieťaťa, čo zaisťuje bezbolestnú starostlivosť o ústnu dutinu.
4. Ergonomický dizajn: Moderný a praktický design, ktorý zaujme nielen vás, ale aj vaše dieťa.
5. Bezpečné a jednoduché použitie: Playgro kefka je taká bezpečná a jednoduchá na použitie, že ju dieťa môže samo používať pod dozorom dospelého.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: