Všetky AKCIE na jednom mieste nájdeš TU

Doručenie cez Packetu len 3€
na výdajné miesta a Z-boxy v SR a ČR


Playgro - Sada na starostlivosť o dieťa 0188191

Kód: LT-0188191
Vernostná zľava
Neohodnotené
Značka: PLAYGRO
16,99 €
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Našli ste lepšiu cenu?

Našli ste lepšiu cenu na SLOVENSKOM e-shope?

Nevypĺňajte toto pole:

Podrobný popis

Predstavujeme vám Playgro - Sadu na starostlivosť o dieťa, vaše všestranné riešenie pre všetky základné potreby vášho bábätka. Táto sada je všetko, čo potrebujete, aby ste sa postarali o vlasy, nechty, zuby a ďasná vášho malého pokladu.

Naša sada pre starostlivosť o nechty je navrhnutá tak, aby bola nielen bezpečná, ale aj ľahko použiteľná. Tyčinky a nožničky majú ergonomický tvar, ktorý sa ľahko drží a umožňuje precízne strihanie bez toho, aby došlo k akémukoľvek nepríjemnému incidentu.

Súprava na starostlivosť o vlasy je rovnako úžasná. Predstavte si mäkkú a šetrnú kefku a hrebienok, ktorá je ideálna pre jemné vlásky vášho maličkého. Tieto nástroje na starostlivosť o vlasy sú navrhnuté tak, aby nedráždili citlivú pokožku hlavy a zaistili, že vlasy vášho dieťaťa budú vždy hladké a upravené.

A konečne, sada pre starostlivosť o ústnu dutinu je nevyhnutná pre zdravie zúbkov a ďasien vášho dieťaťa. Ergonomicky navrhnuté kefky a prstové vreckovky sú šetrné k citlivým ďasnám a zúbkom vášho dieťaťa, zatiaľ čo pomáhajú predchádzať budúcim dentálnym problémom.

UPOZORNENIE: Tento výrobok nie je hračka a je určený iba pre dospelých. Pokiaľ ho nepoužívate, uchovávajte ho mimo dosahu dieťaťa.

Päť presvedčivých dôvodov, prečo si vybrať Playgro - Sada na starostlivosť o dieťa:

1. Kompletné riešenie: Táto sada obsahuje všetko, čo potrebujete pre starostlivosť o vaše dieťa, od vlásky na hlave až po malé prstíky na nohách.
2. Bezpečnosť na prvom mieste: Všetky komponenty sú navrhnuté tak, aby boli bezpečné a ľahko použiteľné.
3. Šetrnosť: Mäkká kefka na vlasy a prstové vreckovky sú šetrné k citlivej pokožke vášho dieťaťa.
4. Prevencia je kľúčová: Sada pre starostlivosť o ústnu dutinu pomáha chrániť zúbky a ďasná vášho dieťaťa pred budúcimi dentálnymi problémami.
5. Perfektný darček: Táto sada je ideálny darček pre nových rodičov alebo ako praktický doplnok pre vašu domácu výbavu.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: